Vydatná fazolová polévka s pórkem a toastovým chlebem

18. července 2011 v 19:11 | Dieta |  Recepty

Vydatná fazolová polévka s pórkem a toastovým chlebem

bílkoviny 16 g, sacharidy 47 g, tuky 13 g
INGREDIENCE NA 1 PORCI: 1 střední pórek, fazole v tomatové omáčce, sůl, pepř, 2 plátky toastového chleba (pokud možno tmavého), 1 lžíce olivového oleje
POSTUP: Pórek omyjeme, nakrájíme na kolečka a dáme ho vařit do vody, přidáme bílé fazole v tomatové omáčce, osolíme a opepříme podle chuti. Vaříme doměkka. Na pánvi orestujeme na olivovém oleji toastový chléb nakrájený na kostičky a nakonec ho přidáme do polévky.
TIP: Pro zjemnění se nebojte každou porci ozdobit lžící nízkotučné kysané smetany, a chcete-li se zahřát, přidejte do polévky trošku chilli.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se ti líbí moje stránky?

Super:-)
Dobrý...
Nic extra...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama