Vepřová panenka se zeleninou a tymiánem

18. července 2011 v 16:12 | Dieta |  Recepty

Vepřová panenka se zeleninou a tymiánem

bílkoviny 30 g, sacharidy 19 g, tuky 8 g
Ingredience: 2 plátky vepřové panenky, 1 celá mrkev, pórek, 1 menší cibule, česnek, šťáva z citronu, bylinková sůl a čerstvý tymián
Postup: Do zapékací mísy vložíme vepřovou panenkou. Osolíme ji troškou bylinkové soli, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a česnek, větší kousky mrkve a pórku a zalijeme šťávou z jednoho citronu. Navrch položíme větvičky tymiánu a podlijeme troškou vody. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C přibližně jednu hodinu.
Tip: Nebudete-li mít doma dostatečné množství zeleniny, můžete použít na měsíčky nakrájenou červenou bramboru ve slupce nebo jablko.
1290 kJ/309 kcal
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se ti líbí moje stránky?

Super:-)
Dobrý...
Nic extra...

Komentáře

1 vestec vestec | Web | 12. ledna 2012 v 15:04 | Reagovat

Dobry clanek, hezky blog, podivas se na muj webik?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama