Roštěná s ředkvičkami, okurkou a tmavý toast

18. července 2011 v 17:04 | Dieta |  Recepty
Roštěná s ředkvičkami, okurkou a tmavý toast
bílkoviny 26 g, sacharidy 14 g, tuky 11 g
Ingredience: 1 plátek hovězí roštěné, balkánský sýr, 2 větší ředkvičky, 1/2 salátové okurky, 1 lžička olivového oleje, sůl, pepř, čerstvá bazalka a tmavý toast
Postup: Na teflonové pánvi rozehřejte olivový olej a zprudka orestujte osolenou a opepřenou roštěnou z obou stran. Trošku ji podlijte vodou a nechte při nižší teplotě dusit. Mezitím nakrájejte na kolečka ředkvičky, okurku, natrhejte čerstvou bazalku a připravte si vše na talíř. Hotovou roštěnou položte navrch, zalijte šťávou z masa a servírujte s nastrouhaným balkánským sýrem nebo nivou.
ON: Bez přílohy se možná neobejde, proto mu k roštěné uvařte bramborovou kaši nebo připravte polentu, tím se zvětší porce a váš partner se dosyta nají.
1559 kJ/371 kcal
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se ti líbí moje stránky?

Super:-)
Dobrý...
Nic extra...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama