Polévka z červené čočky

18. července 2011 v 13:47 | Dieta |  Recepty
Polévka z červené čočky 4 porce
1081 kJ/ 257 kcal/ 1 porce
Ingredience: 2 lžíce olivového oleje 1 cibule 200 g červené čočky 1 l zeleninového vývaru špetka koriandru sůl citronová šťáva nastrouhaná kůra z biocitronu
Postup: Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a mletý koriandr. Čočku propláchneme a probereme. Pak ji zalijeme vývarem, přivedeme k varu a povaříme asi 15 minut, až čočka změkne a polévka se díky tomu sama zahustí. Před podáváním ozdobíme citronovou kůrou.
Tip: Červenou čočku solíme až před koncem vaření.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se ti líbí moje stránky?

Super:-)
Dobrý...
Nic extra...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama