Omeleta s tofu

18. července 2011 v 13:30 | Dieta |  Recepty
Omeleta s tofu
bílkoviny 15 g, sacharidy 18 g, tuky 14 g
Ingredience: 50 g tofu natural, 1 vejce, 50 g pórku, 1 lžíce mléka, 1 lžíce pohankové mouky, sůl, pepř, koriandr a 1 lžička řepkového oleje
Postup: Vejce rozklepneme, rozšleháme, přidáme mléko a mouku, osolíme a opepříme. Nakrájíme tofu na tenké plátky a orestujeme je z obou stran na řepkovém oleji. Přilijeme směs na omeletu, přidáme nakrájený pórek a nasekaný čerstvý koriandr. Omeletu opečeme dozlatova z obou stran a podáváme s žitným chlebem.
Tip: Místo pórku lze použít i brokolici nebo špenátové listy.
1311 kJ/313 kcal
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se ti líbí moje stránky?

Super:-)
Dobrý...
Nic extra...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama