Jarní zeleninová polévka s těstovinami, bílými fazolkami a pažitkou

18. července 2011 v 16:08 | Dieta |  Recepty

Jarní zeleninová polévka s těstovinami, bílými fazolkami a pažitkou

bílkoviny 8 g, sacharidy 38 g, tuky 5 g
Ingredience: těstoviny (100 g), 1 mrkev, kousek celeru, petržele a pórku, bílé fazole, 1 dl zeleninového vývaru, bylinková sůl, 1 lžička řepkového oleje a čerstvá pažitka
Postup: Očištěnou a nakrájenou zeleninu na kousky nasypeme do hrnce s vodou. Slijeme a opláchneme bílé fazolky od slaného nálevu a spolu se zeleninovým vývarem je přidáme do polévky. Přisypeme hrst těstovin a špetku bylinkové soli. Vaříme, dokud nebudou těstoviny hotové. Nakonec přilijeme lžičku řepkového oleje a ozdobíme čerstvou pažitkou.
Tip: Do této jarní polévky přisypejte čerstvou petrželku a hrst nastrouhaného tvrdého sýra.
1208 kJ/289 kcal
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se ti líbí moje stránky?

Super:-)
Dobrý...
Nic extra...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama