Indická čočka s pangasiem

18. července 2011 v 13:28 | Dieta |  Recepty
Indická čočka s pangasiem
bílkoviny 30 g, sacharidy 20 g, tuky 15 g
Ingredience: filet z pangasia (150 g), 100 g loupané červené čočky, 1 stroužek česneku, 1 cibule, 1 lžíce slunečnicového oleje, 1 lžička kari, kmínu a 1 lžičky kurkumy, sůl, pepř, šťáva z citronu a čerstvá petrželka
Postup: Oloupeme a nakrájíme cibuli na kostičky, orestujeme na slunečnicovém oleji. Přidáme opláchnutou čočku, česnek, kari, kmín a kurkumu, sůl a pepř. Přibližně 10 minut dusíme. Mezitím osolíme, opepříme a pokapeme šťávou z citronu rybu, orestujeme z obou stran a podáváme s hotovou čočkou, ozdobené nasekanou čerstvou petrželkou.
Tip: K tomuto receptu se hodí také loupaná rajčata.
1324 kJ/316 kcal
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se ti líbí moje stránky?

Super:-)
Dobrý...
Nic extra...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama