Fazolová polévka s kukuřicí, rajčaty a nachos

18. července 2011 v 16:17 | Dieta |  Recepty
Fazolová polévka s kukuřicí, rajčaty a nachos
bílkoviny 11 g, sacharidy 39 g, tuky 5 g
Ingredience: červené fazolky v tomatové omáčce, zelené lusky, kukuřice, rajčata, 2 dl zeleninového vývaru, bylinková sůl, pepř, 1 lžička řepkového oleje, petrželka na ozdobu a hrst nachos
Postup: V hrnci rozehřejte zeleninový vývar, přidejte do něj červené fazole v tomatové omáčce, zelené lusky a kukuřici. Nechte vařit zhruba 7 minut doměkka a teprve poté dejte do polévky loupaná rajčátka. Dochuťte ji bylinkovou solí, pepřem a nasekanou petrželkou. Úplně nakonec přidejte lžičku řepkového oleje, promíchejte a stáhněte z plotny.
1543 kJ/367 kcal
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se ti líbí moje stránky?

Super:-)
Dobrý...
Nic extra...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama