Chilli con Carne

18. července 2011 v 16:13 | Dieta |  Recepty
Chilli con Carne
4 porce
Ingredience:
750 g libového vepřového masa, 500 g konzervovaných rajčat, 500 g uvařených červených fazolí, 1 cibule, 2,5 dl rajčatové šťávy, 2 česneky, 2 lžíce olivového oleje, 2 bobkové listy, 1/2 lžičky oregana, 1 lžička drceného kmínu, 1 chilli paprička
Postup:
Olej a lisovaný česnek zahřejeme a postupně na něm opražíme na kostky nakrájené maso. Přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, bobkový list, rajčatovou šťávu a nakrájená rajčata. Přivedeme k varu, oheň ztlumíme a přikryté dusíme, dokud maso nezměkne. Přimícháme fazole, oregano, kmín a chilli.
Tip: Podávejte s opečenou bagetou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se ti líbí moje stránky?

Super:-)
Dobrý...
Nic extra...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama