Červená čočka s rybou na grilu

18. července 2011 v 13:47 | Dieta |  Recepty
Červená čočka s rybou na grilu 4 porce
1467 kJ/ 349 kcal/ 1 porce
Ingredience: pórek 2 lžíce oleje 200 g červené čočky 1/2 l zeleninového vývaru 4 plátky pangasia pepř citronová šťáva balzamikový ocet sůl petrželka
Postup: Pórek očistíme, opláchneme a nadrobno nakrájíme. Pak jej krátce za stálého míchání zpěníme na oleji. Přidáme čočku a zeleninový vývar. Přivedeme k varu a povaříme 10 minut, dokud čočka nezměkne. Plátky ryby položíme na rošt, zlehka osolíme, pokapeme citronovou šťávou a opepříme. Grilujeme z obou stran asi 3 minuty. Čočku dochutíme balzamikovým octem, osolíme, opepříme, přimícháme bylinky. Plátky ryby položíme na čočku a podáváme.
Tip: Pangasia můžete prostřídat s tolstolobikem nebo sumcem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se ti líbí moje stránky?

Super:-)
Dobrý...
Nic extra...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama