Bylinkový králík zapečený se zeleninou, brambory

18. července 2011 v 13:51 | Dieta |  Recepty

Bylinkový králík zapečený se zeleninou, brambory

bílkoviny 31 g, sacharidy 18 g, tuky 15 g
Ingredience: 150 g libového králičího masa, 1 cibule, 1 menší mrkev, kousek celeru, 1 stroužek česneku, 2 větší brambory, na marinádu 1 lžíci vody, petrželka, oregano, šalvěj a sůl
Postup: Králíka rozdělíme na porce, potřeme je ze všech stran marinádou z vody, petrželky, oregana, šalvěje a soli. Necháme do druhého dne odležet v ledničce. Poté králíka zprudka opečeme, maso rychle vyjmeme a na dno kastrolu položíme na kolečka nakrájenou cibuli, česnek a mrkev. Vložíme králíka, podlijeme a pečeme doměkka. Podáváme s vařenými brambory.
Tip: Podobným způsobem můžete připravit i telecí maso.
1427 kJ/340 kcal
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jak se ti líbí moje stránky?

Super:-)
Dobrý...
Nic extra...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama